Αφγανισταν Ταλιμπαν - O N36qlkzpwrym / Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου.

Αφγανισταν Ταλιμπαν - O N36qlkzpwrym / Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου.. Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γκάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα.

Addwx Bv25fkrm
Addwx Bv25fkrm from www.capital.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.

Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου.

Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γκάνι. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν. Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της.

Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Qvstgckg Jxtxm
Qvstgckg Jxtxm from static.euronews.com
Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της.

Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν.

Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές.

Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Zlcb8wyjftimom
Zlcb8wyjftimom from cdn.cnngreece.gr
Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν.

Posting Komentar

0 Komentar